Hajtogatható céges bűvös kockák

Hajtogatható céges bűvös kockák – ötletes reklámtárgyak

A hajtogatható céges bűvös kockák hajtogatás közben előbb repülő lépcsővé, majd téglatestté alakulnak. Varázslat ez a javából! Kép képet, szöveg szöveget követ egy végtelennek tűnő ciklusban. Ügyfelei imádni fogják! Ügyfelei meggyőzése során nyugodtan hagyatkozhat a hajtogatható reklám bűvös kockák titokzatosságára, új termék bevezetésekor, valamint használhatja mint 3D katalógust, naptárat vagy esküvői meghívót. A hajtogatható céges bűvös kockák, 8 másik kicsi kockából állnak össze, 3, 5, 7 és 8 cm-es méretben kaphatók. Az Ön terveinek függvényében, 9 vagy akár 48 oldaluk is lehet. A hajtogatható reklám bűvös kockák remek reklámajándékok, reklámtárgyak.

Reklám bűvös kockák rendelése itt.

Darabár: 619 – 1336 Ft között; (minimálisan rendelhető mennyiség 100 darab). Egyedi hajtogatható céges bűvös kockák árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!

Hajtogatható bűvös kockák

A hajtogatható céges bűvös kockák 8-12 oldalon mutatják be az Ön vállalkozását

Egyedi hajtogatható céges bűvös kockák rendelése itt!

Hajtogatható reklám bűvös kocka sablonjaink

Hajtogatható céges bűvös kockák sablon

Egyedi hajtogatható céges bűvös kockák rendelése itt!

Szeretné minél hamarabb látni a saját egyedi hajtogatható reklám bűvös kockáit? lépjen velünk kapcsolatba most!

Ha látni szeretné a hajtogatható céges bűvös kockák sablonjának nagy felbontású változatát, és saját egyedi hajtogatható céges bűvös kockákat szeretne tervezni, lépjen velünk kapcsolatba. Grafikusaink általában néhány óra alatt elkészítik Önnek a látványtervet!

Rendeljen hajtogatható reklám bűvös kockákat

Reklám bűvös kockák rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám bűvös kockákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám bűvös kockákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@buvos-kocka.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.