Reklám kockák

Reklám kockák – egyedi hajtogatható kártyák

A hajtogatható bűvös kártyák olyan reklám kockák, bűvös kockák, melyek kényelmes bankkártya méretben készülnek, és elférnek egy táskában. A hajtogatható reklám bűvös kártyák segítségével biztosan sikerül magára (cégére, termékeire) vonnia a potenciális ügyfelei figyelmét. A 3D hajtogatható reklám kockák bűvös kártyák vastagsága csak 1 centiméter, ezért akár azzal is megtréfálhatja ügyfeleit, 3d-bankkártyáknak nevezi őket. Mivel viccesek és kicsik, különleges kreatív reklámtárgyak.

Hajtogatható reklám bűvös kártyák reklám kockák rendelése itt!

Reklám kockák

Így hajtogathatók a reklám kockák, a hajtogatható bűvös kártyák

Reklám kockák bűvös kártyák

A hajtogatható reklám bűvös kártyák sablonja

Szeretné elképzelni, hogy milyenek lesz a saját grafikájával ellátott hajtogatható reklám bűvös kártyák? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

(Az oldalon található  reklám kocka fénykép csak egy minta, a grafika minden joga ügyfelünket illeti meg).

Rendeljen hajtogatható reklám kockákat bűvös kártyákat most!

Darabár: 619 – 1336 Ft között; (minimálisan rendelhető mennyiség 100 darab).

Hajtogatható reklám bűvös kártyák reklám kockák rendelése itt!

Egyedi gyártású céges reklám bűvös kockákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám bűvös kockákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@buvos-kocka.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.