Céges bűvös kocka készítés

Bűvös kocka gyártóHogyan történik a reklám bűvös kocka készítés?

Az első bűvös kocka prototípusa kézzel lett elkészítve. Az 1970-es évek végén létrehozták a reklám bűvös kocka készítés tömeggyártási technológiát, melyet a mai napig is használnak. A gyártás egy lépésről lépésre leírható folyamatból áll: a kocka darabjainak fröccsöntése, a darabok összeállítása, a kocka dekorálása, és a kész termék becsomagolása.
Reklám bűvös kocka rendelés érdekében lépjen velünk kapcsolatba!

Reklám logózott bűvös kockák rendelése itt!

A reklám bűvös kocka készítés fröccsöntése

A reklám bűvös kocka készítés első fázisában a műanyag golyócskákat átalakítják a reklám bűvös kocka részeivé fröccsöntési eljárással. Ez abból áll, hogy a golyócskák a fröccsöntő gép garatjába kerülnek. Miután ezek átpréselődtek egy hidraulikus vezérlésű csavaron, elolvadnak. Ahogy a csavar forog, a megolvadt műanyagot átnyomja egy fúvókán és fizikai erőnyomással vagy injektálással bekerül egy öntőformába. Mielőtt a megolvadt műanyag megérkezik az öntőformába, a forma két külön része összeér, és egy üreget alkot, amelyben a kirakós kocka egyforma oldalait fogják elkészíteni. Ez lehet egy sarok, egy él vagy a középső rész. Az öntőformában a műanyag nyomás alatt van tartva egy ideig, majd hagyják kihűlni. Amint kihűl, a műanyag megkeményedik az öntőforma belsejében. Miután elég idő telt el, a forma két része szétválik egymástól és a kocka darabjai egyszerűen kiesnek belőle egy tárolóba. Ezután az öntőforma részei újra összezáródnak és a folyamat kezdődik elölről. Azt az időtartamot, amíg a forma részei összezáródnak, szétnyílnak és újra összezáródnak, a gép ciklusának nevezzük. A kirakós kocka ciklusa körülbelül 20 másodperc.

Miután a kocka részei kiestek az öntőformából, egy konténerbe kerülnek, és kézzel egyenként megvizsgálják őket, hogy a sérült részek ne kerüljenek be a gyártási folyamat következő fázisaiba. A hulladék anyagot félreteszik és újrafelhasználásra vagy selejtezésre kerül. A hulladékot újra lehet olvasztani, hogy új részeket készítsenek belőle, de a használt anyag, ami lehullik, csak gyengébb minőségű alkatrészek gyártására alkalmas. A reklám bűvös kocka készítés során mindig szűz anyagot használnak, a hulladék műanyag nem kerülhet vissza a gyártásba.

Reklám bűvös kocka rendelés érdekében lépjen velünk kapcsolatba!

Bűvös kockák készítéseReklám bűvös kocka készítés: a kocka összeállítása

A reklám bűvös kocka részeket egy szerelősorra teszik. A gyártásnak ebben a szakaszában, passzítják össze egymással az egyes kocka darabokat. A műanyag magtól kezdve, minden kocka ABS központja egy szegeccsel van hozzáfogva a középponthoz. A szegecs gondosan le van ellenőrizve, hogy biztosan pont annyira legyen összenyomva, amennyire szükséges. Minden kocka-középpontnak van egy műanyag borítása, amely megvédi és elrejti a szegecset. Hátra van még egy összeszerelni való rész a hat kocka középpontból. Az ABS élek és sarkok darabjai egyenként vannak felcsavarozva a mag köré. A kockát alulról felfelé rakják össze és az utolsó darab, amit hozzáillesztenek, a kocka végleges központja, amely ismét hozzá van szegecselve a maghoz és az utolsó darab rá van ragasztva. Ezzel gyakorlatilag készen van a kocka.

Egyedi bűvös kocka árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!

Reklám bűvös kocka készítés: a kocka címkézése

Ezután a reklám bűvös kocka oldalait fel kell címkézni. A címkék polipropilén ívekből készülnek, amelyek különféle színekkel, tartós festékkel vannak megnyomva. A nyomtatott PP ívek ezután tiszta, PP védő anyaggal rá vannak kasírozva a kockára, majd az anyagot a felcsavart hengereken vágóplotterrel felvágják. Mind a kilenc kis címkedarab, a reklám bűvös kocka minden oldalára tökéletesen illeszkedik. Így, az Ön által kézhez kapott reklám bűvös kocka tökéletes külsőnek örvend.

Reklám bűvös kocka rendelés érdekében lépjen velünk kapcsolatba!

Reklám bűvös kocka készítés: a kocka csomagolása

Miután készen van a címkézés is, a reklám bűvös kockákat be csomagolni. A csomagolás lehet lehet egy kicsi doboz amelyik tartalmazza a használati utasítást, vagy egy lehet műanyag fólia egy karton hátlappal. A csomagolásnak kettős szerepe van: védeni a kockát a szállítás során bekövetkező sérülésektől, és reklámozni a terméket. A becsomagolt reklám bűvös kockák dobozokba kerülnek és raklapokra teszik őket. Ezek a raklapok kerülnek majd fel a nagy teherautókra, hajókra, repülőkre, melyekkel elszállítják őket szerte a világba.

Egyedi bűvös kocka árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!

Reklám bűvös kocka készítés: a minőség ellenőrzés

Önnek, mint ügyfélnek az érdeke megkívánja, hogy minden egyes reklám bűvös kocka minőségi termék legyen. Emiatt minőségi ellenőrök ellenőrzik a termék minden egyes gyártási fázisát. Az alapanyag műanyag golyócskák vegyi ellenőrzésen esnek át, mely során megállapítják, hogy ezek megfelelnek bizonyos vegyi követelményeknek, mint például a megjelenés, szín, olvadáspont, toxicitás és a molekulatömeg ellenőrzése.
A reklám bűvös kocka készítés során, miután a kockák kikerülnek az öntőformából az egyes darabok minősége úgyszintén le van ellenőrizve. A napi több ezer gyártott darab ellenőrzése kicsit nehézkes, ezért a gyártósor ellenőrök szúrópróbaszerűen ellenőrzik a műanyag alkatrészeket meghatározott időközönként a méret-, alak- és a következetesség előírásoknak megfelelően. Ez a mintavételes módszer kiváló minőséget biztosít a reklám bűvös kocka készítés folyamatában. Az ellenőrök kiválogatják a deformálódott részeket, rosszul összeszerelt darabokat, valamint a rosszul felcímkézett kockákat is. A minőség ellenőrzési folyamat első fázisa a vizuális ellenőrzés, de emellett más, szigorúbb méréseket is végeznek. Egy mérő csapat ellenőrzi az egyes részek hosszúságát, szélességét, és vastagságát nóniuszos nyereg, mikrométer, vagy a mikroszkóp segítségével. A csomagoló részleg szakemberei mielőtt beletesznek egy kockát a dobozba, elforgatják, és kipróbálják, hogy valóban rendeltetésszerűen működik-e a kocka. Ezt végezhető kézzel is, de a nagy mennyiségek miatt vannak kockaforgatásra gyártott gépeink is. Ha egy kockának valamilyen hibája van félreteszik, szétszedik, és a felhasználható részeket később újra felhasználják.

Reklám bűvös kocka rendelés érdekében lépjen velünk kapcsolatba!

Reklám logózott bűvös kockák rendelése itt!

Egyedi gyártású céges reklám bűvös kockákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám bűvös kockákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@buvos-kocka.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.